Известие

Collapse
No announcement yet.

Искам да ми дадете мнение за 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Искам да ми дадете мнение за 147

Такам скоро сигурно ще се очертава и аз да се заимам с кола и след ровене в мобиле щтракнах на една алфа с малко пренебрежение,но се оказа че много ми хареса.
    http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...084&f1=details
    Значи понеже съм много бос по отношение на колите, двигатели и така нататък.Искам да ми разясните някой работи.Първо гледам че е с автоматична скоростна кутия но има смяна на скоростите от волана,тоест какво имам си скорости или все едно си карам скутера в уголемен вариант.Изглежда мощничка но вие кажете ще имам ли много проблеми с тоя двигател.За разход няма да питам сигурно няма да е малък ама съм свикнал с мотора така че няма да се изненадвам.Общо взето покупката на тази алфа или подобна на нея от същия модел струва ли си?Благодаря предварително.
    Бачи Ачи Перформанс
    Yamaha Aerox Black Prince

може да ме търсите в скайп angelpleven

След като направиш един основен ремонт, повече проблеми с мотора няма да имаш В раздела е адски много писано така че се разрови за 2.0 ТС...той е еднакъв и в 156 и в ГТВ и в 147...

Иначе ето една страхотна оферта за ФОРУМна 147...
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=37870

И колата ако е потдържана е много здрава и добра

Успех
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

Първоначално публикувано от Gallardo Покажи съобщение
      Такам скоро сигурно ще се очертава и аз да се заимам с кола и след ровене в мобиле щтракнах на една алфа с малко пренебрежение,но се оказа че много ми хареса.
      http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...084&f1=details
      Значи понеже съм много бос по отношение на колите, двигатели и така нататък.Искам да ми разясните някой работи.Първо гледам че е с автоматична скоростна кутия но има смяна на скоростите от волана,тоест какво имам си скорости или все едно си карам скутера в уголемен вариант.Изглежда мощничка но вие кажете ще имам ли много проблеми с тоя двигател.За разход няма да питам сигурно няма да е малък ама съм свикнал с мотора така че няма да се изненадвам.Общо взето покупката на тази алфа или подобна на нея от същия модел струва ли си?Благодаря предварително.
      Да може да си я караш като нормален автоматик, но маже и да сменяш скоростите от волана...
      А относно покупката точно на тази не си заслужава
      А иначе не веднъж сме коментирали че за 147 е най-добре да си вземеш 1.9 JTD
      156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
        Да може да си я караш като нормален автоматик, но маже и да сменяш скоростите от волана...
        А относно покупката точно на тази не си заслужава
        А иначе не веднъж сме коментирали че за 147 е най-добре да си вземеш 1.9 JTD
        Защо точно тази не си заслужава,поясни малко като за малоумник дето до сега само мотор е карал.
        Бачи Ачи Перформанс

Comment

Обикновенно на тези 2 литрови им са взети душите от каране.
          със селеспиида ще имаш бая проблеми, ако удариш джакпота.
          Наистина ако ще е 147 да е дизел!
          Opel Corsa B
          Opel Tigra
          Mercedes A 160
          Mercedes A190 AMG
          Alfa Romeo 147 1.6 ts
          http://www.snimka.bg/album.php?album_id=233669

Comment

Първоначално публикувано от Gallardo Покажи съобщение
            Защо точно тази не си заслужава,поясни малко като за малоумник дето до сега само мотор е карал.
            Първо душата ще и взета на тази Алфа на всичкото отгоре е със селеспиид (смяна на скоростите от волана)...
            Освен проблеми с този екземпляр друго не виждам...

Заключение вземи си 1.9 JTD 115 конски сили...С един един приличен чип колата ще стане около 150-160 коня и едно че ще ти харчи около 7 литра смесен разход нафтичка, което е много по малко от 2.0 TS и друго че ще върви повече...
            156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ей, дизелджиите, по-полека бре! Ще уплашите човека.

Колега, всичко е късмет. И за да си увеличиш шанса колата да е подходяща, вземи някой разбиращ от Алфи да я огледа. А ако има вариант за преглед преди покупката - най-добре!

Успех

Comment

Колата изглежда мн добре, само това че ще харчи доста, и че ако двг е нещо ненаред, ще имах хаберче яко. Каквото вземеш с майстор да я огледа,диагностика и така. Прилична е и то доста...и нема се плашиш.
                Един приятел ми каза така"по-добре да давам пари за коалта отколкото за парфюмчета хахах"
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

то бензина тфа-онова .. се е на късмет ...
                  еми и при дизелите е така ..
                  искате да кажете че нема JTD дет да му е взета душата ли ?! има.. има .. и с дизел можеш да се вкараш
                  в ебати филма .. даже сюжета на дизелов "филм"
                  може винаги да е по-брутален от на бензинов
                  а относно колата .. ми .. малко кича е в повече
                  жанти-манти, прагове, брони ок ... ма тея бели стопове и тея тъмни прозорци .. кат Гоуф 4 от маалата малко е ...
                  Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                  Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                  Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Ако прозорците не са по-тъмни, в колата става страшно при топло време. за стоповете айде хубу, ама не е кич, мн добре изгледжа колата. сервиз, диагностика, ако е ок и не те бърка разход гориво вземай и свиркай
                    sigpic
                    Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Вчера я показах на един приятел и той каза че това е в автокъщата на баща му на шефа, ще го пусна да разучи нещо дали са я бъзикали джамбазите.Чесно казано и на мен нещо не ми допадат стоповете но пък другото хубаво е направено.Харесват ми и екстрите.Разхода не вярвам да е много различен от този на сегашното ми возило.Въпреки че ми се иска ако я взема теоритично,да не правим основен ремонт.Със сигурност ще трябва да се наппави профилактика ама да не се окаже основна.За сега ще чакам и без това няма да съм в Плевен още 20 дни
                      Бачи Ачи Перформанс

Comment

Бензин ако си решил ще ти е по екстремиско , дизела няма да ти доставя такъф кеф откъм ускорение гледам , че мотор караш и предполагам обичаш бързите скорости .
                        sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                        Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                        Ramstein - Benzin
                        https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Първоначално публикувано от SandoOne Покажи съобщение
                          Бензин ако си решил ще ти е по екстремиско , дизела няма да ти доставя такъф кеф откъм ускорение гледам , че мотор караш и предполагам обичаш бързите скорости .
                          И това от къде го измисли че ЖТД-то няма ускорение
                          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Ми няма такъф ряз на високите мене това ми харесва а ако гледаш на поста човека кара мотор 2.0 ТС 147 определено ще го радва повече ако я кара бързо не може да се сравнява с 1.9 жтд но дизела ще да е по здрав мотор и по-малко ще гори
                            sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
                            Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.

И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
                            Ramstein - Benzin
                            https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY

Comment

Ако сега щях да си купувам 147-ца щях да гледам за 1,9жтдм 150 коня фейслифтовата или в краен случай 2.0ТС
                              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
                              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Working...
                              X